lunes, 15 de diciembre de 2008

POLP

Pràctica creada amb el Illistrator.
Partirem d'una imatge realitzada amb rotring. La vaig colocar a un nou document en blanc i li vaig crear un calco interactiu. Després una  vegada teniem el calco interactiu per a colorejar utilitzem la pintura interactiva amb degradats o pintura plana, es pot utilitzar qualsevol.

Per al fons he utilitzat una fotografia i elements creats a partir de cercles (els nuvols) i jugant amb el buscatrazos per crear l'efecte desitjat. Després els cercles rosa són cercles siperposats de diferents tonalitats i els que i han  a pa lart externa (els petits), estan també relitzats amb copiar pegar i girar.

Aquesta practica ens a ensenyat una eina molt útil que es  el "calco interactivo" que et permet que a partir d'una ilustració amb roting, boligraf o tinta, es la pugues  vectoritzar amb aquesta opció, i posteriorment coloretjar amb la pintura interactiva.

Per als raigs de sol he cret la forma qe volia i despres he utilitzat la opció de copiar  pegar i girar. 

1 comentario:

magdaarques dijo...

Falta més seguretat alhora de controlar la ferramenta del calco, ja que hi han zones que s'han quedat sense colorejar, i zones que queden sense el traçat original. I els núvols que s'han creat sense utilitzar les ferramentes de dibuix,... axí i tot la integració figura i fondo hi és.